Sidor

tisdag 25 juni 2013

Avgiftning av barn som redan är förgiftade på grund av miljötoxiner | Kurera.se

En fantastisk man som skrivit en bok som är värd att komplettera med till de böcker som innehåller mat för barn och unga med proteinintolerans, således böckerna Nu räcker det!, Rask af Mad, Kärnfrisk Familj, Kärnfrisk mat, Mat för barn och unga med ADHD och autism etc. Byt ut Peters förslag på mjölk- och mjölprodukter med alternativ som havremjölk (om ditt barn inte har allt för svåra symptom på intolerans), sesammjölk - finns fler recept på alternativ till komjölk i nämnda böcker - och mjölsorter som ex. amarant, mandelmjöl etc.

Man bör vara extra vaksam, försiktig, med avgiftning framförallt för de barn och unga som uppbär symptom som i dag benämns som ASD (autism, aspergers syndrom, infantil autism och andra autismliknande tillstånd), ångest, psykos och/eller schizofreni. Ju hårdare avgiftning desto mer gifter "släpps loss" i kroppen och påverkar barnets nervsystem negativt, vilket avspeglar sig i barnets beteenden, både fysiskt och psykiskt.

Avgiftning av barn som redan är förgiftade på grund av miljötoxiner | Kurera.se

3 kommentarer:

 1. Här är en länk
  http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9163385457&gclid=CJfb2ciqgbgCFUR2cAodT1AAvQ
  Den här homeopaten och mamman har personlig erfarenhet av ett totalt tillfrisknade från svår autism och utvecklingstörning. Det finns referenser och bevis för att historien är sann och att pojken är helt normal och ingår i normala sammanhang. Det var kostomläggningen som var strikt som var det viktigaste, och sen avgiftning men också återuppbyggande med hjälp av homeopati.

  SvaraRadera
 2. Kära anonym!
  Tack för att du delar med dig av den beprövade erfarenheten som, många gånger, oftast är mer värd en den generella vetenskapen eftersom den beprövade erfarenheten avspeglar sig i vad det i det här fallet kan sägas röra sig om, nämligen den stora massans erfarenhet av hur anpassad kost/diet med kosttillskott samt även den dagliga rörelseaktiviteten kan ge våra barn och unga för möjligheter till ett friskare liv ;-)

  Beprövad erfarenhet är, sedan Aristoteles tid, något som består av improvisation, fantasi, dialog, möte, känslomässig begåvning, urskiljningsförmåga och uppmärksamhet - således den stora massans erfarenhet som kan bli svår tysta ned av den generella vetenskapen.

  Strikt kost och daglig, rolig rörelseaktivitet är något som ger våra barn och unga möjligheter till ett friskare liv - homeopati liksom gröna drinkar/smoothies och välbalanserade vitaminer och mineraler är något som sakta men säkert hjälper våra barn och unga bli avgiftade.

  Gå gärna med i "Nätverket för Friskare barn och unga NU!" på Facebook: https://www.facebook.com/groups/NatverketforFriskarebarnochungaNU/

  SvaraRadera
 3. Boken du hänvisar till heter "Autism - ett nytt hopp" och är skriven av Susanne Davidsson ;-)

  SvaraRadera